Друга ліга АФС. 12 тур: «Гранум» (Сніжки) переграв «МедІнс» (Суми)

У Другій лізі АФС відбувся 12 тур. Вчора, 18 лютого 2018 року, у СК ІФК СумДПУ ім. А.С.Макаренка у футзальному матчі ФК «Гранум» (Сніжки) зіграв проти команди «МедІнс» (Суми).

Перевага сніжківців була беззаперечною, вони й перемогли з рахунком 6:3. За «Гранум» голи забивали: Кущенко, 7, Загорулько, 10, Откидач, 11, 21, 25, Григорьєв, 29. За сумську команду відзначилися Гавриленко, 4, Дереа, 46, Джафаров, 47.

Ось як закінчилися інші матчі 12 туру.

«Арсенал» (Суми) - «Олімпік» - 2:1

«Бон Вояж» (Суми) - «Hool City» (Суми) - 0:2

«Альянс» (Липова Долина) - «Оріон» (Суми) - 2:3

Після 12 турів у чемпіонаті лідирують футзалісти ФК «Гранум». Вони набрали 30 очок.

На другому місці з 27 очками перебуває команда «Оріон». Замикає трійку команда «Hool City» (Суми) – 20 очок.

Мають шанси стати призерами футзалісти «Бон Вояжу». У них в доробку нині 16 очок.

Серед бомбардирів лідирують Юрій Откидач і Олександр Бокач (обидва з «Гранума»), Євгеній Волченко («Бон Вояж») та Богдан Сіроштан («Hool City»).

Всі вони у ворота суперників забили по 11 м’ячів.

На світлині: в атаці Юрій Откидач.

Фото futsal-sumy.in.ua

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.