Борис Філатов, голова партії «Пропозиція»: «Ми зупинили «русский мир» у Дніпрі та об’єднаємо Україну навколо «Пропозиції»

Читачі інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) звертаються з проханням більш детально розповісти про нову політичну силу в Україні – партію «Пропозиція».

Виконуємо це прохання.

Ось як про діяльність «Пропозиції» розповів сайт https://lifeinfo.com.ua

«З початком війни місто Дніпро називали форпостом України, тому офіс Президента чинить дуже підло, коли запускає тези, що «Пропозиція» - це партія федералістів і ледь не сепаратистів. Напевно там забули, що в 2014 році саме ми зупинили «русскую весну» і окупант не зайшов углиб країни.

Саме на цьому наголосив міський голова Дніпра, співзасновник партії «Пропозиція» Борис Філатов, спілкуючись із журналістами в Дрогобичі.

«Дніпру вдалося зупинити «русскую весну» в 2014 році. У це ніхто не вірив. У це не вірили в Західній Україні. Ми всі пам’ятаємо страшні події, які сталися на Сході, коли країна-агресор намагалася підпалити весь Схід України. Впав Донецьк, впав Луганськ, ніхто не вірив, що Дніпро вистоїть, але нам вдалось втримати місто», – розповідає Борис Філатов.

Він підкреслив, що його команда згуртувала навколо себе все активне проукраїнське населення, і завдяки цьому вдалося дати ворогу категоричну відсіч.

Давайте не забувати, що Дніпро – це батьківщина добробатів, волонтерського руху. Перші добровольчі батальйони створювались саме у нас. Ми їх і матеріально забезпечували, і організаційно допомагали їм. Напевно, якби тоді місто Дніпро лягло, «Новороссия» стояла б по всій Лівобережній Україні», – наголосив Борис Філатов.

Борис Філатов розповів, що рішення вперше балотуватись на міського голову він прийняв саме тому, що не міг дозволити реваншу проросійських сил. «Коли я побачив соціологію і зрозумів, що на мера можуть обрати віце-прем’єра від «Партії регіонів» і діючого лідера «Опозиційного блоку», я просто вирішив, що не можу допустити реваншу цієї «наволочі», і пішов балотуватись, а потім уже дороги назад не було, іноді треба приймати рішення і захищати рідні вівтарі та рідну землю», – говорить Борис Філатов.

Він зауважив, що зараз дуже образливо спостерігати, як на партію, співзасновником якої він виступив, намагаються навісити ярлик федералістів.

«Коли зараз, після того як ми створили партію місцевого самоврядування, з Офісу Президента закидають тезу про те, що ми ледь не партія федералістів, чи партія Східної України, чи партія сепаратистів, мені, людині, у якої за війну 14 нагород, включаючи і державні, і відзнаки добровольчих батальйонів, – це слухати образливо. Це звичайна людська підлість», - каже Борис Філатов.

Політик підкреслив, що партія «Пропозиція» на відміну від парламентських політичних сил, які грають на речах, що розділяють українців, робить усе для об’єднання країни.

«Після всіх потрясінь 2014 року, Україна зцементована якраз горизонтальними зв’язками. Місцевому самоврядуванню немає чого ділити між собою і воно тримає нашу країну – різну, складну, але саме це не дає її розірвати в різні сторони. У нас у всіх однакові проблеми, і ми розуміємо, що нам просто необхідно показати феномен об’єднання – україномовних і російськомовних, зі Сходу та Заходу, незалежно від конфесій. Адже наша мета – відстояти права місцевого самоврядування і на його фундаменті збудувати сильну, єдину державу», – каже Борис Філатов.

У рамках туру Західною Україною на Львівщині Борис Філатов зустрівся з міськими головами Дрогобича та Трускавця і взяв участь у представленні команд «Пропозиції», які ітимуть кандидатами в депутати в органи місцевого самоврядування.

«Пропозиція» висуватиме своїх кандидатів на місцеві вибори у 97 містах і 109 ОТГ. Претенденти від партії йтимуть на вибори в 21 області. Серед кандидатів від «Пропозиції» – чинні міські голови та лідери громад, депутати місцевих рад, учителі та підприємці, журналісти і лікарі, волонтери й учасники АТО».

Як стало відомо інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) представники Сумської обласної партійної організації «Пропозиція», яку очолює Владислав Луговий, візьмуть активну участь у виборах до місцевих рад опісля реєстрації кандидатів.

Також представники даної партії балотуватимуться в депутати Буринської міської ради, Конотопської районної ради та Сумської обласної ради.

Про це інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) повідомила член партії «Пропозиція» Наталія Кузнєцова-Віноградова.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.