Виборчі перегони набирають оберти: є «сигнали» до поліції…

До поліції надійшла заява від спостерігачів громадянської мережі ОПОРА.

Вони повідомили про те, що в багатоповерхівці в одному з мікрорайонів Сум збираються люди, які нібито отримують гроші за проведення опитування в кампанії «від дверей до дверей» на користь однієї з політичних партій.

Дане повідомлення правоохоронці зареєстрували і проводять перевірку.

«Забезпечення правопорядку на виборах є одним із пріоритетних завдань поліції Сумщини. Тому ми налагодили тісну взаємодію із ОПОРОЮ задля виявлення та документування можливих порушень виборчого законодавства, – коментує начальник ГУНП області Микола Лушпієнко. – Дане повідомлення зареєстровано, і співробітники Сумського відділу поліції проводять ретельну перевірку».

Станом на сьогоднішній день до поліції надійшло 13 повідомлень про ймовірні порушення виборчого законодавства, з яких 8 не знайшли свого підтвердження. За іншими перевірки тривають.

Начальник ГУНП запевнив, що поліція буде реагувати на всі заяви учасників виборчого процесу про порушення чинного законодавства, і вразі підтвердження таких фактів - жорстко реагуватиме, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.