14 грудня 2018 року відбудеться 24 сесія Сумської обласної ради сьомого скликання

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар підписав розпорядження про скликання двадцять четвертої сесії обласної ради сьомого скликання.

Пленарне засідання розпочне свою роботу о 10-й годині у приміщенні адміністративної будівлі Сумської обласної ради.

На розгляд обласної ради виносяться звіт про виконання обласного бюджету Сумської області за 9 місяців 2018 року, питання про Регіональну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2019-2021 роки, зміни до низки обласних програм, зокрема до Програми розвитку малого та середнього підприємництва в Сумській області на 2017-2020 роки, Програми економічного і соціального розвитку Сумської області на 2018 рік, Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року та інших.

Депутати мають заслухати інформації про хід виконання Комплексної програми поводження з відходами в Сумській області на 2016 - 2020 роки за підсумками 2016 – 2017 років та 9 місяців 2018 року та Регіональної програми модернізації систем теплопостачання Сумської області на 2016-2020 роки за підсумками 2016 – 2017 років, за 9 місяців 2018 року. Чекають затвердження зміни до рішення Сумської обласної ради від 20.12.2017 «Про обласний бюджет Сумської області на 2018 рік». Разом з тим на порядку денному ключові питання життєдіяльності області: Програма економічного і соціального розвитку Сумської області та обласний бюджет Сумської області на 2019 рік. Народні обранці мають затвердити план роботи обласної ради на 2019 рік, заслухати звіт постійної комісії обласної ради з питань розвитку сільських територій, соціального захисту населення, переміщених осіб, учасників АТО та членів їх сімей, охорони здоров'я, материнства та дитинства, затвердити рішення з майнових та кадрових питань. На пленарному засіданні сесії йтиметься й про присудження Сумської обласної літературно-краєзнавчо-мистецької премії та підсумки Обласного конкурсу журналістських робіт за 2018 рік.

З метою попереднього обговорення відповідних матеріалів та проектів рішень із зазначених питань на 12 грудня скликаються загальні збори депутатів, засідання постійних комісій та депутатських фракцій обласної ради.

Цього ж дня о 16.00 в залі засідань при голові обласної ради розпочнеться засідання президії обласної ради, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.