На 16 сесії Буринської міської ради депутати прийняли рішення звернутися до Президента України Петра Порошенка

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) сьогодні, 14 листопада 2018 року, відбулась 16 позачергова сесія Буринської міської ради сьомого скликання.

Попередньо питання порядку денного обговорювалися на спільному засіданні постійних комісій ради.

На початку пленарного засідання міський голова Віктор Ладуха привітав усіх аграріїв із наступаючим професійним святом – Днем працівників сільського господарства.

Він побажав їм щедрих врожаїв, упровадження в життя усіх задумів на радість родинам, на благо розквіту України та піднесення добробуту всього народу.

За вагомий внесок у розвиток сільського господарства, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі, меценацтво, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята Почесні грамоти Буринської міської ради та квіти були вручені депутатам міської ради:

Гудименку Олександру Миколайовичу – голові ФГ «Талісман-3»;

Дорошенку Станіславу Степановичу – голові ФГ «Семигори»;

Ковтуненко Наталії Іванівні – заступникові голови ФГ «Злагода-10»;

Кусовніку Віктору Миколайовичу – фізичній особі-підприємцю;

Ладусі Оксані Вікторівні – голові ФГ «Агросвіт-2007»;

Распутьку Анатолію Анатолійовичу – голові ФГ «Сейм-2010»;

Рєзніку Анатолію Дмитровичу – провідному інженерові з експлуатації машино-тракторного парку ПСП «Слобожанщина Агро».

За результатами розгляду питань порядку денного пленарного засідання 16 сесії міської ради були внесені ряд змін до рішень міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про міський бюджет на 2018 рік», «Про Програму економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік» та до рішення міської ради сьомого скликання від 07.03.2018 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Буринь-теплосервіс» на 2018 рік».

Розглянувши звернення Буринської районної партійної організації ВО «Батьківщина» щодо скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення, депутати підтримали його і прийняли рішення звернутися з відповідним зверненням до Президента України Петра Порошенка, повідомив офіційний сайт Буринської міської ради.

На світлині: місто Буринь 14 листопада 2018 року.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.