Мішель Терещенко звільняється з посади міського голови м.Глухів, і йтиме на вибори президента...

Про це Мішель Терещенко, міський голова м.Глухів, заявив сьогодні, 28 вересня 2018 року, журналістам після сесії Глухівської міської ради.

Він зауважив, що нинішню ситуацію у місті вирішити вже не може.

Отже, відправляється до Києва, щоб разом з командою пропонувати альтернативу та сворити нову полісилу.

Заяву на звільнення з посади міського голови Мішель Терещенко вже написав, але за неї не проголосували депутати, бо не зібралися на пленарне засідання.

З цієї причини сесія сьогодні так і не відбулася…

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОЛІТИКА розповідав, що Мішель Терещенко достроково складає повноваження міського голови м. Глухів.

Про це повідомив він сам під час вчорашньої сесії Глухівської міської ради.

Він звернувся до депутатів та закликав їх підтримати його заяву про дострокове припинення повноважень міського голови.

Мотивував це тим, що більше не може спостерігати опору з боку депутатського корпусу. І що для ефективної роботи ради вимушений прийняти таке рішення…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.