Відбулася 14 сесія Буринської міської ради

Як і анонсував інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) в розділі ПОЛІТИКА, відповідно до розпорядження Буринського міського голови №98–ОД від 14.09.2018 «Про скликання чотирнадцятої сесії міської ради сьомого скликання», чотирнадцята сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбулася сьогодні, 25 вересня 2018 року.

На неї було внесено майже тридцять питань, які були розглянуті. По них прийнято позитивні рішення.

Як сказав у ексклюзивному інтерв’ю БіЖ голова постійної комісії Буринської міської ради з питань планування, бюджету та фінансів Артем Савченко, голова Буринської районної партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка, сесія пройшла конструктивно і по-діловому.

– За усі питання, які вносилися на пленарне засідання сьогодні, депутати проголосували достатньою кількістю голосів, – підкреслив він. – За кілька днів до нинішньої сесії члени нашої комісії розглянули всі питання, які входять до їх компетенції, і стосуються бюджету та фінансів. Прийняли рішення рекомендувати депутатам проголосувати за ці питання. Депутати проголосували, як і за всі інші, позитивно. До слова, до порядку денного питання про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про міський бюджет на 2018 рік» та про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про Програму економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік» були внесені першими. Ці зміни підтримали депутати. Це означає, що бюджетники без затримки отримуватимуть заробітну плату, а Буринська об’єднана територіальна громада розвиватиметься і надалі…

Сесію провів Буринський міський голова Віктор Ладуха.

На фото: у центрі міста Буринь.

Світлина Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.