Відбулася тридцять друга сесія (позачергова) Буринської районної ради

Як і повідомляв інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОЛІТИКА, 11 липня 2018 року відбулося пленарне засідання тридцять другої (позачергової) сесії Буринської районної ради сьомого скликання.

Перед початком сесії відбулось обговорення депутатського звернення депутата районної ради сьомого скликання Анатолія Громи стосовно виконання ремонтних і будівельних робіт на Буринщині в період з 24.05.2018 по 11 07.2018, будівництва підвідного газопроводу від Фастівців до сіл.Сніжки, Біжівка, стану роботи поштових відділень Буринського району у 2018 році та надання земельних ділянок учасникам бойових дій.

З питання щодо ремонту доріг та газифікації присутні заслухали голову Буринської районної державної адміністрації Василя Бойка.

Начальник центрального відділення поштового зв’язку м.Буринь Наталія Райденко розповіла про стан роботи поштових відділень Буринського району у 2018 році. Любов Устинова, начальник відділу в Буринському районі Головного управління Держгеокадастру у Сумській області прояснила ситуацію щодо надання земельних ділянок учасникам бойових дій.

Всі доповіді присутні взяли до уваги, а за результатами обговорення питання щодо роботи поштових відділень прийнято рішення надіслати звернення депутатів районної ради від імені голови районної ради до Сумської дирекції філії ПАТ «Укрпошта» стосовно ситуації, яка склалась з роботою даних відділень.

У зв’язку з необхідністю термінового внесення змін до Програм економічного і соціального розвитку Буринського району на 2018 рік, соціального захисту населення на 2017-2021 роки та районного бюджету на 2018 рік, головою Буринської районної ради Євгенієм Рябоконем на 11 липня 2018 року була скликана 32 сесія районної ради сьомого скликання.

Спочатку питання порядку денного були попередньо розглянуті на засіданні постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів, планування, соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю та розвитку підприємництва, засідання якої провела секретар комісії Валентина Даценко. За результатами голосування депутатів на пленарному засіданні, яке провів голова Буринської ради Євгеній Рябоконь, одноголосно підтримано зміни до Програм економічного і соціального розвитку Буринського району на поточний рік та соціального захисту населення на 2017-2021 роки.

Найтриваліше обговорювалося питання про внесення змін до рішення районної ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про районний бюджет Буринського району на 2018 рік.

У ході дискусій все ж вдалось дійти до спільної думки, яка б задовольняла всі найбільш важливі питання життєдіяльності району.

Не підтримано в черговий раз питання щодо затвердження Технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею – 73,0936 га (рілля) земель сільськогосподарського призначення державної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВЦПЗ -01.01), наданої в оренду ТОВ «Вітчизна», що розташована за межами населеного пункту на території Буриківської сільської ради Буринського району Сумської області, повідомив виконавчий апарат Буринської районної ради.

На світлині: Будинок ради в місті Буринь у липні 2018 року.

Фото Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.