Тетяна Головко: «Ми виступаємо за поліпшення життя наших виборців…»

До Сумської обласної ради надійшло звернення від представників політичних партій, громадських організацій щодо підтримки виборчої реформи. У документі вони просять обласних депутатів звернутися до Верховної Ради України з вимогою негайно прийняти в цілому проект виборчого кодексу (Законопроект №3112-1) та встановити пропорційну виборчу систему з відкритими регіональними списками, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

Заступник голови обласної ради Тетяна Головко зазначає, що проект нового Виборчого кодексу України був ухвалений у Верховній Раді України у першому читанні 7 листопада 2017 року. А вже 24 листопада депутати Сумської обласної ради прийняли звернення до Верховної Ради України та Президента України щодо термінового прийняття Виборчого кодексу України з відкритими списками.

«У документі йдеться, що депутати Сумської обласної ради висловлюють свою підтримку змінам у виборчому законодавстві та закликають парламент проголосувати за Виборчий кодекс України у другому читанні та в цілому. А Президента України Петра Порошенка закликають якнайшвидше підписати його та ввести у дію. Окрім того представники обласної ради неодноразово брали участь у заходах, що проходили на Сумщині, в тому числі й за участі представників Комітету виборців України. Ми зверталися до них з проханням, аби вони донесли до народних депутатів необхідність змін до виборчого законодавства і не затягувати з прийняттям документу як у другому читанні, так і в цілому», - зазначила Тетяна Головко.

Щоб завоювати довіру та голоси виборців, кандидатам доведеться працювати в регіоні й доводити свою спроможність відстоювати інтереси виборців. Це дозволить краще народним обранцям працювати на місцях, забезпечити представництво всіх регіонів у Верховній Раді та більш стабільну і прогнозовану роботу парламентської коаліції.

«Ми виступаємо за поліпшення життя наших виборців, тому підтримуємо ті зміни, які дадуть можливість відкрито і прозоро обирати своїх кандидатів до Парламенту за відкритими списками», - акцентувала увагу заступник голови обласної ради.

Зауважимо, шо Тетяна Головко є виконуючою обов'язки голови Сумської обласної партійної організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.