Депутатський день у Сумській обласній раді

Як повідомляв інтернет-портал БіЖ у розділі «ПОЛІТИКА», 18 сесія Сумської обласної ради розпочне свою роботу о 10 годині ранку 2 березня 2018 року.

А сьогодні, 28 лютого 2018 року, депутати Сумської обласної ради працювали в профільних комісіях, на яких погоджували сесійні і власні питання.

Далі відбулися загальні збори депутатів, де розглянуто майже 60 питань порядку денного.

Зокрема, – виконання обласного бюджету за минулий рік, використання коштів обласного бюджету на виконання депутатських повноважень, стан розгляду депутатських запитів тощо.

Також попередньо були затверджені Обласна програма розвитку паліативної допомоги на 2018-2020 роки, програма оздоровлення дітей на поточний рік, програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2020 роки, внесені зміни до окремих обласних програм.

Депутати розглянули хід виконання Обласної комплексної програми «Освіта Сумщини у 2016-2018 роках» за підсумками 2017 року, затвердили звіти по результати моніторингу та з оцінки результативності виконання Стратегії регіонального розвитку Сумської області на 2020 року та Плану її реалізації на 2015-2017 роки за 2017 рік.

На сесію буде винесено ряд майнових та кадрових питань, звернення до вищого керівництва країни щодо підвищення пенсій військовим пенсіонерам, підтримки законопроекту про внесення змін до Податкового кодексу України, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.