Співробітники Служби безпеки України у Сумській області блокували контрабанду анаболічних стероїдів до Росії

Контрабанду партії анаболічних стероїдів до РФ блокували співробітники Служби безпеки України у Сумській області, повідомила інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) керівник пресгрупи УСБУ в Сумській області ОЛЕСЯ РАПУТА.

За даними досудового слідства, контрабандну поставку організував мешканець міста Середино-Буда. Анаболіки чоловік замовляв на нелегальних українських інтернет-сайтах для перепродажу за кордон.

Клієнтів він підшуковував у Росії через інших учасників оборудки. Стероїди зловмисник переправляв поза встановленими пунктами пропуску на державному кордоні для збуту закордонним спільникам.

За оперативною інформацію, контрабандна схема функціонувала майже півроку, а щомісяця ділок переправляв у Росію «товару» в середньому на 7 тисяч доларів.

Викрили зловмисника під час перевезення чергової нелегальної поставки за кордон.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 14 та ч. 1 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин оборудки та інших осіб, причетних до незаконної діяльності.

Блокування контрабанди відбувалося під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.