Зловмисник убив чоловіка, виніс тіло на автодорогу, гадаючи, що повірять у ДТП…

Трагедія сталася в селі Бобине Путивльського району...

Бездиханне тіло 41-річного місцевого жителя в кюветі біля автотраси виявили випадкові перехожі.Вважаючи, що чоловік став жертвою смертельного ДТП, вони й повідомили про це до поліції.

На вказане місце події негайно виїхали керівники ГУНП області та Путивльського відділення поліції, фахівці Слідчого управління ГУНП, мобільна криміналістична лабораторія, слідчо-оперативна група та кінолог зі службовим собакою. Оглянувши тіло загиблого та місце, де його було знайдено, правоохоронці дійшли висновку, що аварії як такої не було. Про це свідчили і зовсім не характерні для ДТП ушкодження, що мав загиблий, і не було обов'язкових у таких випадках слідів на самій автотрасі.

Відтак, стало очевидним, що тіло сюди звідкілясь преремістили. Ця думка підтвердилась в ході першочергових слідчих та пошукових дій, під час яких в поле зору поліції потрапив місцевий 34-річний житель, у товаристві якого небіжчика останній раз бачили живим.

А під час невідкладного обшуку ця версія знайшла своє стовідсоткове підтвердження: в помешканні підозрюваного слідчі та оперативники знайшли речі з характерними плямами, сліди крові на долівці і закривавлений обрізок металевої труби.

Громадянина доправили до Путивльського відділення поліції, де на нього вже чекав спеціаліст з поліграфом.

Опитування підтвердило причетність затриманого до вбивства, а згодом він і сам розповів про обставини злочину.

Виявилось, що 41-річний чоловік, приїхавши з заробітків, часто гостював у нього. А того вечора вони за черговою пляшкою посварилися, і справа дійшла до кулаків.

Схопивши обрізок металевої труби, господар кілька разів ударив гостя по голові. А коли той впав – зрозумів, що накоїв, і перелякався.

Уночі витяг тіло небіжчика з хати і доправив його до автодороги, де й покинув у кюветі.

Він цілком щиро сподівався, що смерть односельця «спишуть» на аварію…

Проте обдурити поліцейських йому не вдалось.

Наразі зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

За фактом умисного вбивства, під процесуальним керівництвом прокуратури, відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 КК України. Затриманому вже оголошено про підозру у вчиненні цього злочину.

У рамках досудового розслідування призначено ряд експертиз, що мають остаточно встановити всі обставини події та причину смерті потерпілого, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.