Поліцейський автомобіль збив дитину…

Водію-поліцейському, який скоїв наїзд на дитину оголошено про підозру за порушення правил безпеки дорожнього руху що спричинило тяжкі наслідки - ч.2 ст.286 КК України. В порядку ст.208 КПК України він затриманий...

Подія сталася у Конотопі, по вулиці Успенсько-Троїцька.

Автомобіль місцевого відділення поліції, рухаючись проїзною частиною, за попередньою інформацією, здійснив наїзд на 10-річного хлопчика.

Поліцейський-водій негайно викликав «швидку» і до приїзду медиків надавав дитині першу домедичну допомогу.

На місці події працювали керівник ГУНП в області, представники підрозділу внутрішньої безпеки, кадрового апарату, провідні фахівці Слідчого управління ГУНП в області, слідчо-оперативна група Конотопського відділу поліції.

Працівники ДБР зʼясовують обставини та причини аварії.

Дитина доставлена до лікарні, де їй надається вся необхідна допомога, працівники поліції також допомагають потерпілому хлопчику ліками.

За словами начальника ГУНП області Миколи Лушпієнка, подія буде розслідувана об’єктивно та неупереджено. Він звернувся до очевидців події, особливо до жителів будинків №74 і №72 на вулиці Успенсько-Троїцькій, щоб повідомляли інформацію поліції. Телефонувати потрібно на «102».

За наказом керівника поліції Сумщини, на період проведення службової перевірки начальник Конотопського відділення поліції відсторонений від виконання службових обовʼязків. Водій, який перебував за кермом автомобіля, затриманий в порядку ст. 208 КПК України.

Керівництво поліції Сумщини готове надати повне сприяння й усю необхідну допомогу працівникам ДБР у розслідування даної події, повыдомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Речниця обласної прокуратури Наталія Науменко, зокрема, написалау Facebook, що хлопчик рухався по пішохідному переходу. Його збив водій, який працює у Конотопському відділі поліції. За вказаним фактом розпочали кримінальне провадження, тривають слідчі дії. Водія затримали, він тверезий. Слідство проводять слідчі ДБР під процесуальним керівництвом прокуратури Сумської області.

Світлина порталу konotop.city

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.