Затримано групу осіб, яких підозрюють у розбійних нападах на пенсіонерів...

Співробітники Управління карного розшуку ГУНП та територiальних пiдроздiлiв поліції області затримали чотирьох осіб – трьох жінок та молодого чоловіка...

Одну з Конотопа, інші – сумчани. Всі вони обґрунтовано підозрюються у скоєнні розбійних нападів на пенсіонерів, жителів віддалених сіл Глухівського та Конотопського районів.

Ще в березні нинішнього року до поліції звернувся 66-річний житель одного з сіл Глухівського району.

Невідомі зловмисники побили його та відібрали у нього 15 тисяч гривен.

За місяць жертвою двох жінок-нападниць стала і 90-річна бабуся з Конотопщини.

Серед білого дня вони зайшли до її будинку, і, завдавши старенькій ударів молотком по голові та рукам, відібрали 6 тисяч гривен та деякі речі домашнього вжитку.

Проаналізувавши обставини скоєних злочинів, працівники Управління карного розшуку ГУНП в області та територiальних пiдроздiлiв дійшли висновку, що в обох випадках напади вчинили одні й ті ж особи.

Вжитими оперативними заходами їх вирахували та затримали.

«Про причетність затриманих до злочинів свідчать речові докази, вилучені правоохоронцями за місцем їх мешкання, - говорить заступник начальника ГУНП в області Вадим Дзюбинський. - Так, у підозрюваних знайдено та вилучено мобільні телефони, годинники, посуд та інші речі, належні потерпілим, а також холодна зброя (на світлині) і так звані «сувенірні» купюри номіналом 500 гривен кожна».

Наразі всі четверо затримані і дають пояснення слідчим.

Двом з них - 27-річному чоловіку та 30-річній жінці вже оголошені повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України (розбійний напад, скоєний групою осіб).

Крім того, правоохоронці перевіряють членів групи на причетність до ряду інших майнових злочинів, скоєних стосовно літніх жителів Сумщини, в тому числі - крадіжок, грабежів та шахрайств, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.