АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «У наших дітей на все життя залишаться дуже приємні спогади про відвідання парламенту Словаччини…»

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) вже неодноразово розповідав про те, що АНАТОЛІЙ СВИРИД, та очолювана ним громадська організація «Серця кіборгів», опікуються дітками, батьки яких загинули в зоні АТО, захищаючи цілісність та незалежність рідної України...

Нині їх гостинно приймає спеціальний санаторій канцелярії Національної Ради Словацької Республіки «Часта Паперничка» у місті Часта.

До слова, ця поїздка є результатом особистої зустрічі Анатолія Свирида з Мареком Шафіним, Надзвичайним і Повноважним послом Словацької Республіки в Україні.

У ці травневі дні у Словаччині відпочивають 43 дітей із Сумщини, міст Новоград-Волинського, Житомира, Києва, Дніпра, Харкова, Горішніх Плавнів.

Учора, 03 травня 2019 року, українські діти відвідали парламент Словаччини.

–Ми мали чудову можливість побувати в столиці Словаччини – Братиславі, – повідомив у ексклюзивному інтерв’ю читачів інтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) голова громадської організації «Серця кіборгів» АНАТАТОЛІЙ СВИРИД. – Зустрілися з представниками Національної Ради Словацької Республіки – головою Національної Ради Андрієм Данко, депутатом Мікулашем Крайковічем, керівником служби зв’язку з громадськістю Томасом Кастельніком та радником Посольства України в Словаччині Дмитром Конишевим. Для дітей була проведена екскурсія парламентськими залами та замком Братиславський Град. На згадку про нашу зустріч, я вручив представникам Національної Ради наш календар «Погляд Майбутнього» та пам’ятні суверіни. Подякував від імені усіх дітей та їх батьків за турботу, теплий прийом і допомогу в організації відпочинку дітвори…

Довідково від нтернет-порталу БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ): Анатолій Свирид (позивний Спартанець) – учасник бойових дій у зоні проведення АТО. Він – один з кіборгів, які до останнього стояли за Донецький аеропорт. Анатолій Свирид був поранений у бою, але обміняв себе на тяжкопоранених, щоб врятувати життя тим, хто дожив до ранку 21 січня 2015 року. У полоні вижив, і повернувся додому… Анатолій Свирид народився на Сумщині у селі Панасівка, що в Липоводолинському районі. Разом з дружиною Оксаною виховують 13-річного сина. Анатолій Свирид є головою ГО «Серця кіборгів». Організація офіційно опікується майже 400 дітьми дошкільного та шкільного віку з усієї України, батьки яких є учасниками АТО на сході України. І з них 230 дітей – це діти з родин загиблих Героїв.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.