Жінка згоріла на власному городі...

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) постійно розповідає про шкоду, якої завдає спалювання рослинності, решток на городах..

БіЖ розповідав і про трагічні випадки, котрі трапилися на Сумщині нинішнього року під час спалювання.

І ось знову трагічна новина.

Сьогодні, 24 квітня 2019 року, у місті Кролевець сталася жахлива подія.

Як повідомили в Кролевецькому відділенні поліції, прибираючись на власному городі, заживо згоріла 70-річна жителька міста.

Підпаливши суху рослинність, яку назгрібала під час прибирання, жінка підійшла до вогнища, і у неї загорівся верхній одяг і взуття.

Усе сталося за лічені хвилини на очах у сусідки.

Кролевчанку не вдалося врятувати...

Проводиться перевірка, повідомив сайт 05453.com.ua

Рятувальники вкотре закликають громадян до обережного поводження з вогнем, особливо під час посухи, задля збереження природи, майна і власного життя.

На Сумщині в нинішньому році це не перший випадок, коли внаслідок необережності з вогнем під час весняно-польових робіт гинуть чи зазнають тяжких ушкоджень у вигляді термічних опіків люди.

Працівники поліції закликають громадян бути уважними та обачними під час робіт з відкритим полум‘ям, враховувати при цьому стан свого здоров‘я, погодні умови, стан навколишнього середовища та інші чинники. Правоохоронці застерігають громадян від спалювання сухої рослинності, розведення багать у непередбачених для цього місцях, де є небезпека перекидання вогню на поруч розташовані об‘єкти з подальшим неконтрольованим поширенням і т.д.

Поліцейські радять громадянам частіше відвідувати літніх батьків та старших родичів, і допомогти їм під час весняного впорядкування городів та садків, аби старики не ризикували своїм життям та здоров‘ям там, де з легкістю може впоратися з роботою більш молода і моторніша особа.

Пам‘ятайте, що вогонь вимагає уваги та контролю, в протилежному випадку наслідком можуть бути каліцтво і смерть необачної людини, застерігає Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.