Під колесами вантажівки загинув молодий чоловік…

Подія сталася учора в селі Рогинці Роменського району. 52-річний водій автомобіля ЗІЛ-131, рухаючись центральною вулицею населеного пункту, скоїв наїзд на пішохода.

У результаті зіткнення з вантажівкою, чоловік, якому за день до цього виповнилося 33 роки, загинув на місці пригоди.

Свідки стверджують, що пішохід переходив дорогу, похитуючись.

І вже майже перейшов, як раптом поточився назад та потрапив прямо під колеса вантажівки.

Правоохоронці проводять необхідні слідчі дії та перевіряють показання свідків.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України та розпочала досудове слідство.

Правоохоронці закликають всіх учасників дорожнього руху бути гранично уважними та обережними, знаходячись на дорозі. Водії, пам’ятайте, що від вас часто залежить не лише ваше життя, але й життя інших осіб.

Тож, керуючи транспортними засобами, враховуйте і стан дорожнього покриття, і погодні умови, і час доби та освітлення, та ніколи не перевищуйте дозволену на дорозі швидкість, застерігає Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.