Жінка довірилась шахраю: не отримала 10 мішків цукру, а втратила майже 5 тисяч гривень

Замовивши через Інтернет 10 мішків цукру, жителька Шостки зробила повну передоплату за товар.

Однак в результаті залишилась і без грошей, і без цукру.

У поліцію з заявою про шахрайство звернулась 36-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла, що намагаючись придбати цукор для весняного підгодовування бджіл, вона скористалась інтернет-пропозицією, де солодкий продукт продавали нижче ринкової ціни.

Зв’язавшись з продавцем телефоном, вони обговорили умови покупки-продажу товару.

За умовою власника цукру покупець повинна перерахувати 4750 гривень передоплати на вказаний номер банківської картки і лише тоді товар відвантажать перевізнику для доставки у Шостку.

Жінка виконала умову, проте в призначений день замовлене не було доставлене, а продавець в телефонних розмовах певний час розповідав про різні проблеми, які виникли з доставкою замовленого, а потім і взагалі перестав виходити на зв'язок.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України «Шахрайство», в рамках якого ведуться пошуки афериста.

Правоохоронці знову звертаються до громадян бути максимально обережними при здійсненні різного роду операцій через Інтернет. Не надсилайте передоплату за замовлений товар, а розраховуйтесь за нього під час отримання.

Пам’ятайте, що чи не кожне друге он-лайн оголошення розміщується аферистами з метою заволодіння вашими коштами, застерігає Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.