Зятя запідоздрили у вбивсті тестя

Конфлікт між чоловіками виник за чаркою горілки...

Під час нього 28-річний молодик вдарив свого 49-річного тестя ножем у живіт. Від отриманих ран той помер на місці події ще до приїзду медиків.

Повідомлення про насильницьку смерть одного з місцевих жителів до поліції надійшло від медичного працівника села Михайленкове Охтирського району.

На виклик негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Прибувши на місце події, правоохоронці побачили в будинку, в одній з житлових кімнат, мертве тіло чоловіка з ранами на тілі.

Також у будинку перебували дочка та зять покійного.

Під час проведення першочергових слідчих дій поліцейські з‘ясували обставини, за яких сталася трагедія. «В суботу увечері господар будинку та його зять влаштували пізнє застілля, розпиваючи спиртне, і між ними виник конфлікт. Донька хазяїна стала їх розмиряти, і чоловіки спочатку нібито розійшлись по своїх кімнатах, - коментує ситуацію Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – Однак потім вони знову почали з‘ясовувати стосунки, і молодший з чоловіків ухопив кухонного ножа, яким спричинив тестю кілька ударів. Один з них влучив у черево та перерізав черевну аорту. Це й стало причиною швидкої смерті потерпілого, котрий помер ще до приїзду бригади «швидкої».

Працівники поліції доправили 28-річного підозрюваного до відділку, та відкрили за фактом убивства, у відповідності з вимогами ч.1 ст. 115 КК України, кримінальне провадження.

Слідчі підготували та подали до суду клопотання про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.