АНАТОЛІЙ СВИРИД, голова ГО «Серця кіборгів»: «Разом – ми сила, якій ніякий ворог не страшний!»

Цього дня у 2014 році патріоти України взяли на себе велику відповідальність і почали гуртувати людей, яким небайдужа доля нашої держави.

Тоді на полігоні в Нових Петрівцях вже більше 500 бійців самооборони Майдану (Народного Віче) почали підготовку до участі в боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України.

Саме з їхньої подачі почали відкриватися підготовчі навчальні центри, потроху приводити техніку у бойову готовність…

І вони першими виступили проти агресора!

Тому сьогодні на календарі – День українського добровольця…

У складі тих «перших» з Майдану пішов і я: зі своєї волі, за покликом душі…

Я безпосередньо причетний до формування першого батальйону Нової гвардії.

І жодного дня не пошкодував про своє рішення!

Дякую вам, мої побратими! Дякую, що пробудили народ своїм настроєм і запалом, що любите Україну і показали, що «ми браття козацького роду…»!

Разом – ми сила, якій ніякий ворог не страшний!

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.