Три автомобілі потрапили в ДТП…

Екіпаж патрульних отримав повідомлення про ДТП на перехресті вулиць Степана Бандери та Засумської, що в місті Суми.

Прибувши та огородивши місце автопригоди, інспектори встановили, що водій автомобіля Geely, виїжджаючи на нерегульоване перехрестя, не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗ, що рухався головною дорогою, після чого скоїв із ним зіткнення.

Втративши керування своїм легковиком, водій здійснив наїзд ще й на автомобіль Daewoo Sens, що зупинився перед перехрестям.

На щастя, ніхто з учасників ДТП тілесних ушкоджень не отримав.

Автомобілі ж мають механічні пошкодження.

Патрульні склали на керманича автомобіля Geely адміністративний матеріал за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП. Матеріали будуть передані до суду.

Санкція статті передбачає штраф у розмірі 340 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.