Водійка вчинила ДТП, але через «стрес» утекла…

Подія трапилася на Курському проспекті, що в місті Суми…

До поліції зателефонував громадянин, який повідомив, водій автомобіля ВАЗ-2107 спочатку допустив наїзд на його припаркований автомобіль Chevrolet Lacetti, а потім, не зупиняючись, залишив місце автопригоди.

Чоловік надав прикмети зниклого автомобіля, за якими поліцейські почали його пошуки. Під час проведення розшукових заходів охоронці порядку встановили та розшукали 29-річну жінку, яка знаходилася за кермом автомобіля.

Свої дії вона повідомила стресовою реакцією на дану ситуацію.

Інспектори оформили ДТП та склали на громадянку адміністративні матеріали за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП та ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.