Безвісти зникла дівчина з Ромнів знайшлася…

Подія сталася в Сумах, учора, 20 січня 2019 року, близько опівночі...

Завдяки спрацюванню кнопки термінового виклику поліції, група реагування поліції охорони прибула на виклик та встановила особу відвідувачки автовокзалу. Нею виявилася 18-річна дівчина, розшукувана родиною та поліцією Роменщини як безвісти зникла.

Близько 3 хвилин знадобилось групі реагування поліції охорони, аби прибути за сигналом «терміновий виклик поліції», що надійшов із приміщення сумського автовокзалу. На місці події поліцейські з‘ясували: сторож автовокзалу, збираючись закрити на ніч приміщення, виявив молоду дівчину, котра явно налаштувалась на ночівлю.

Оскільки з ним вона не захотіла спілкуватись, чоловіку не залишалось нічого іншого, як викликати правоохоронців.

Під час розмови з нічною відвідувачкою було встановлено її особу. Більш того, при перевірці за базами даних виявилось, що дівчину розшукують як безвісти зниклу її рідні та роменські колеги. Отримавши підтвердження цій інформації, правоохоронці запросили її до салону службового автомобіля та доставили до Сумського відділу поліції.

«Ми з‘ясували, що дівчині 18 років, вона має певні вади здоров‘я, і проживає в Ромнах у своїх родичів, працює на місцевому підприємстві, – розповідає молодший інспектор групи реагування Управління поліції охорони в Сумській області Олексій Петриченко. – Вранці вона посварилась з рідними, тож і вирішила піти від них. Щоб її не турбували, вона полишила вдома телефон, попутним транспортом вирушила у напрямку кордону і навіть дісталася одного з пунктів пропуску. Однак знайшлися небайдужі люди, котрі умовили її повернутися додому і навіть допомогли доїхати до Сум. Звідси вона мала вже сама дістатися додому, однак через пізню годину вирішила перечекати ніч в приміщенні сумського автовокзалу, де її і знайшов сторож під час огляду приміщення».

З юною мандрівницею в поліції провели профілактичну бесіду, попередивши про всі небезпеки, що можуть чатувати її в дорозі.

Дівчина пообіцяла бути більш виваженою та не пускатися у подібні мандри без супроводу родичів, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.