Загинув чоловік: насильницька смерть чи самогубство?

Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням знайшли родичі у підвальному приміщенні одного з будинків по вулиці Олександра Олеся, що в місті Суми…

Поруч нього знаходилась мисливська рушниця. В поліції не виключають, що чоловік міг покінчити життя самогубством.

Повідомлення про виявлення мертвим 43-річного сумчанина з вогнепальним пораненням до поліції надійшло о 13 годині.

На виклик вирушила слідчо-оперативна група поліції.

На місці події правоохоронці з‘ясували, що покійного знайшов в підвальному приміщенні будинку, де він проживав, його родич. Загиблий чоловік зник півтори доби тому разом зі своєю мисливською рушницею. Зброя знаходилась поруч тіла.

Поліцейські встановили, що рушниця була придбана та зареєстрована свого часу покійним у цілком законному порядку і перебувала на відповідному обліку як мисливська зброя.

Вся зовнішня обстановка на місці події свідчить про те, що чоловік, скоріш за все, скоїв самогубство.

Наразі в поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 115 КК України, в рамках якого детально з‘ясовуються обставини його смерті, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.