Майстер лісу попався на хабарі…

За підозрою в одержанні 29 тисяч гривень хабара затримано працівника Конотопського агролісгоспу...

Конотопською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками Управління захисту економіки та слідчими Конотопського відділу поліції в рамках кримінального провадження задокументовано злочинну діяльність майстра лісу Дочірнього підприємства «Конотопський агролісгосп».

Вказаний працівник, зловживаючи службовим становищем, налагодив злочинну схему незаконного збагачення.

Зокрема, вимагав у фізичної особи неправомірну вигоду за безперешкодний та першочерговий відпуск деревини без належного обліку.

Майстра лісу затримано після одержання чергової частини неправомірної вигоди в розмірі 18 тисяч гривень.

Напередодні також задокументовано факт отримання ним 11 тисяч гривень.

На даний час тривають першочергові слідчі дії, перевіряються інші працівники лісгоспу на причетність до незаконного збагачення.

Затриманий до обрання запобіжного заходу перебуватиме в Ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України та відсторонення від посади.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, повідомляє Прес-служба прокуратури Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.