На Буринщині чоловік прийшов порибалити, але вирішив, що краще «кайфуватиме»

Працівники поліції Буринського району відпрацьовували територію обслуговування, коли помітили за околицею одного з населених пунктів, на березі ставка, саморобну бесідку.

До неї через чагарник швидко наближався якийсь чоловік.

Правоохоронці вирішили перевірити незнайомця, і, як виявилось, інтуїція їх не підвела.

Наблизившись, вони побачили, що молодий чоловік саме приготувався до куріння канабісу: розклав на столику паперовий пакунок з певним чином висушеним та подрібненим коноплинням, і споряджав пристрій для його вживання.

Правоохоронці встановили особу шанувальника дурман-зілля.

Це 29-річний житель району, котрий вирушив до ставка за зимову риболовлю.

Оскільки справа з рибою не заладилась, вирішив розважити себе іншим способом.

Знаючи про саморобну альтанку, він сховався в ній від сторонніх очей, налаштував «бульбулятор» і вже засипав половину порції сировини, як його застали за цим заняттям працівники поліції.

За словами чоловіка, він ще восени знайшов дикоростучу коноплину, зібрав листя, сам його висушив та подрібнив, і зберігав для власного вжитку.

У поліції дії рибалки кваліфікували за ознаками ч.1 ст. 309 КК України та відкрили кримінальне провадження, в рамках якого вилучене зілля направили на експертне дослідження та перевіряють викладену любителем зимового лову та наркотичного «кайфу» версію, повідомив Відділ комунікації поліції Сумської області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.