Грабіжник забрав у магазині з каси денну виручку, але далеко з нею не втік…

Роменські поліцейські оперативно затримали грабіжника-рецидивіста...

Зловмисник удень зайшов до одного з магазинів у місті Ромни, і відкрито забрав з каси всю денну виручку.

Наздогнали його місцеві оперативники, і вже за півгодини той був доправлений до відділку поліції...

До чергової частини Роменського відділу поліції надійшло повідомлення від 42-річної продавчині однієї з крамниць міста.

Вона розповіла, що один з відвідувачів відкрито забрав з каси гроші у сумі 4659 гривень.

Усі спроби жінки самостійно його зупинити, виявились марними – той просто відштовхнув її і вибіг з приміщення.

«Поліцейські одразу ж виїхали на виклик і, маючи від заявниці прикмети підозрюваного, знайшли того буквально вже через півгодини, - коментує Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – Затриманий виявився 28-річним місцевим жителем, який рік тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення ряду аналогічних злочинів. При особистому огляді правоохоронці виявила у нього гроші - близько двох тисяч гривень».

Наразі зловмисник затриманий, йому оголошено підозру за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, в рамках відкритого кримінального провадження поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території міста та району.

У відповідності з санкціями статті любителю легкої наживи загрожує черговий строк увʼязнення до шести років, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.