Чоловіку, який забив дружину до смерті, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу

Як розповідав інтернет-портад БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) у розділі ПОДІЇ, до чергової частини Білопільського відділення поліції зателефонувала одна з жительок містечка і повідомила про раптову смерть своєї невістки.

За адресою негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції. З першого погляду правоохоронцям стало зрозуміло, що жінку сильно побили.

Згодом експертиза підтвердила підозри слідства: причиною смерті стали чисельні внутрішні пошкодження голови, грудної клітки та черевної порожнини, спричинені побоями.

Під час опитування членів родини 34-річний співмешканець померлої розповів, що напередодні увечері жінка прийшла добряче напідпитку, і вони посварились.

Під час конфлікту він кілька разів штовхнув її, після чого пішов спати, і мовляв, навіть гадки немає, з якої причини та померла.

Виявлося, що через ревнощі чоловік вчинив сварку, і кілька годин бив нетверезу дружину, час від часу роблячи короткі перерви для відпочинку.

А коли зрозумів, що вона вже кільканадцять хвилин як померла, злякався.

Аби приховати сліди злочину, роздягнув і обмив тіло померлої, потім вимив підлогу та прибрав у хаті.

Телефоном викликав матір, і вже та повідомила до поліції про смерть невістки…

За клопотанням Білопільського відділу Конотопської місцевої прокуратури у вівторок, 4 грудня 2018 року, 34-річному чоловікові, який позбавив життя свою співмешканку, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомив начальник Білопільського відділу Конотопської місцевої прокуратури Павлуш Погосян, чоловік намагався приховати сліди злочину і спочатку не зізнавався у скоєному.

Однак зібрані докази вказали на його безпосередню причетність до злочину…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.