У Ромнах розбійний напад…

За вчинення розбійного нападу в Ромнах поліцейські оперативно затримали «кримінальний дует»...

Два приятелі напали на жителя Ромен, побили та заволоділи його речами.

Вчасне повідомлення про скоєння злочину, дозволило працівникам поліції затримати зловмисників фактично одразу після вчинення нападу.

Один з них виявися неповнолітнім, і до того ж, вже досвідченим грабіжником.

Його старший товариш також мав кримінальне минуле.

До Роменського відділу поліції зателефонував чоловік і повідомив, що виявив свого товариша без свідомості біля кафе.

У його побитті він підозрював двох молодиків.

Працівникам поліції, які негайно прибули за викликом заявник пояснив, що разом із дружиною та родиною потерпілого святкували в кафе день народження.

Збирались вже йти додому.

І його друг вийшов на вулицю,щоб дочекатися таксі.

А коли через деякий час вийшов і він, побачив того на землі.

Чоловік був без свідомості.

Поруч з ним стояли два молодики. В руках одного з них він побачив барсетку друга.

Спілкуватися з приводу того що відбулось, явно не входило в плани незнайомців.

Вони хутко пішли з місця події.

«Завдяки тому, що працівники патрульної поліції та слідчо-оперативної групи вчасно отримали повідомлення про злочин та детальний опис підозрюваних, вжитими заходами ми затримали їх фактично одразу, – прокоментував Роман Невожай, начальник Роменського відділу поліції. – Ними виявились два приятелі. Одному з яких 17 іншому 24 роки. Старший неодноразово притягувався до відповідальності за крадіжки, а ось відносно молодшого в суді на сьогодні розглядається кримінальне провадження за скоєння ним пограбування. Як не дивно, але висновків для себе обидва не зробили, і надалі продовжили скоювати аналогічні злочини».

Потерпілий також впізнав у затриманих своїх нападників.

Наразі обидва зловмисники затримані і перебувають під вартою.

За даним фактом в поліції відкрите кримінальне провадження за ст. 187 ч. 2 КК України «Розбій».

Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна...


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.