Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

Артем Семеніхін, екс-голова міста Конотоп, пішов служити до війська…

Про те, що екс-голову Конотопа Артема Семеніхіна терміново призвали до війська, спочатку сповістив у Фейсбуці Олег Хвощевський.

Дещо пізніше цю інформацію підтвердив колишній міський голова, написавши на своїй сторінці про рішення на час військової служби залишити політику, але продовжувати судитися за поновлення на посаді:

«Кому вигідно, аби Артем Семеніхін пішов в АТО?

Хтось дуже цього хоче.

Та я не збираюсь ховатися і «відморожуватися», як це роблять деякі. Для мене за честь носити однострій офіцера Української Армії!

2014-го я пішов добровольцем на фронт і по тепер готовий захищати нашу Державу зі зброєю в руках, хоч дехто із громадян України на це точно не заслуговує.

Ну що ж, Україна понад усе!

P.S. Тепер я поки вимушений припинити свою активну громадську діяльність, адже Закон забороняє Збройним Силам приймати участь в будь-яких політичних процесах…

Але навіть попри це, ніщо мені не завадить й далі активно брати участь в судових процесах по відновленню на посаді міського голови міста Конотоп!».

Нагадаємо, що 28 серпня 2018 року, вже вкотре зранку не відбулася 26 сесія Конотопської міської ради.

О 10 годині у сесійній залі міської ради були присутні 32 депутати, тобто, кворум для її проведення.

Відразу ж міський голова Артем Семеніхін повідомив, що 12 пультів системи «Віче», за допомогою якої відбувається голосування, не працюють.

Отже, рішення потрібно було приймати депутатам у ручному режимі.

Інколи в залі ще й Інтернет відключався, тому прямі трансляції велися з суттєвими перебоями.

Постійно протягом понад двох годин точилися дебати, але вони не привели до згоди продовжувати сесію.

І так, як ніхто й з ніким не домовився, у роботі сесії була оголошена перерва.

Частина депутатів зібралася для проведення цієї сесії у будівлі Конотопської районної ради.

Відзначимо, що 26 депутатів проголосували за недовіру Артему Семеніхіну…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.