Чоловіку, який у селі Гвинтове, що на Буринщині, убив дружину, і закопав її тіло в садку, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) повідомляв, що вчора, 14 листопада 2018 року, 42-річному жителю села Гвинтове, що в Буринському районі, вручено повідомлення про підозру у скоєнні убивства своєї співмешканки.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік наприкінці травня нинішнього року жорстоко побив 44-річну цивільну дружину, внаслідок чого та померла.

І щоб приховати свій злочин, він вивіз тіло жінки на територію іншої приватної садиби і закопав.

До працівників поліції Буринського району надійшла оперативна інформація про те, що один з жителів району убив свою співмешканку.

Жінку вже півроку не бачили ані родичі, ані односельці.

На всі запитання про її місцеперебування той відповідав, що дружина кудись поїхала. Однак куди саме, не уточняв, і розшукувати її не поспішав.

Тож, аби з’ясувати ситуацію та знайти справжні причини зникнення жінки, працівники поліції виїхали до населених пунктів, де проживають її близькі та родичі.

«Батько, який проживає у сусідньому селі, і до якого наші розшуковці звернулися з відповідними запитаннями, пояснив, що в останнє бачив дочку у травні, коли та навідувалась до нього додому. І написав заяву про розшук безвісно зниклої доньки, - прокоментував подію Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. - Того ж дня оперативники поспілкувалися і зі співмешканцем зниклої. В результаті той все ж таки зізнався, що нікуди жінка не виїздила, а насправді померла, і він власноручно закопав її тіло у материному садку».

За словами чоловіка, наприкінці травня вони кілька днів пиячили, а потім посварилися, і він в черговий раз побив співмешканку.

Лупцював руками, ногами, а потім ще й палицею.

Утомившись, пішов спати у хату, а вона лягла у літній кухні.

Наступного дня, проспавшись, він знайшов жінку вже мертвою.

Злякавшись того, що наробив, увечері поклав тіло дружини у візок, відвіз на материне обійстя і закопав. Правоохоронці тіло знайшли.

За даним фактом відкрили кримінального провадження за ознаками ст. 115 КК України (вбивство).

Учора слідчі оголосили зловмиснику про підозру у скоєнні убивства, наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

А сьогодні, 15 листопада 2018 року, за клопотанням Буринського відділу Конотопської місцевої прокуратури жителю Буринського району, який підозрюється в умисному вбивстві цивільної дружини, за рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

«Мова йде про вбивство, що сталось наприкінці травня поточного року, однак виявили тіло потерпілої лише 14 листопада. Про зникнення своєї 44-річної доньки повідомив її батько. На всі запитання про місцеперебування зниклої співмешканець відповідав, що вона кудись поїхала. Однак співробітникам поліції вдалось з’ясувати, що цивільний чоловік побив дружину, а потім власноручно закопав тіло на подвір’ї матері», – розповів керівник Конотопської місцевої прокуратури Олександр Плескач.

За словами чоловіка, наприкінці травня вони кілька днів пиячили, а потім посварилися, і він в черговий раз побив співмешканку. Лупцював руками, ногами, а потім ще й палицею. Втомившись, пішов спати у хату, а вона лягла в літній кухні. Наступного дня, проспавшись, він знайшов її, але жінка вже не жихала.

Увечері поклав тіло дружини у візок, відвіз на материне обійстя і закопав.

За ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.