Щодо головного інженера філії «Буринський райавтодор» вирішується питання про обрання запобіжного заходу…

Конотопською місцевою прокуратурою у середу, 17 жовтня 2018 року, за матеріалами, зібраними Управлінням захисту економіки в Сумській області та Конотопським відділом поліції, повідомлено про підозру головного інженера філії «Буринський райавтодор» Дочірнього підприємства «Сумський облавтодор», який, зловживаючи службовим становищем, з метою отримання неправомірної вигоди в інтересах підприємства склав неправдиві офіційні документи.

Встановлено, що зазначене підприємство у 2016 році виконувало капітальний ремонт проїзної частини по вулиці Кутузова в місті Буринь.

Після завершення робіт головний інженер склав та підписав офіційні документи, до яких вніс завідомо неправдиві дані про вартість та обсяг виконаних робіт. На підставі вказаних документів Буринською міською радою на рахунок підприємства перераховано 1 мільйон 345 тисяч гривень.

«Однак відповідно до висновку комісійної судової будівельно-технічної експертизи фактичні обсяги та вартість виконаних будівельних робіт по капітальному ремонту проїзної частини не відповідають обсягам, зазначеним у актах. Вартість завищення складає 415 тис грн», – розповів керівник Конотопської місцевої прокуратури Олександр Плескач.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

На даний час чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України, він перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від посади.

Довідково: підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.