У Бурині чоловік викрав два велосипеди, але на жодному з них не накатався…

Не працюючий 28-річний чоловік у місті Буринь поцупив залишені без нагляду два велосипеди.

Проте накататися у задоволення на них так і не встиг.

Зловмисника викрили оперативники під час обшуку його будинку та повернули знайдені крадені двоколісні власницям.

До поліції Буринського відділення звернулись дві жінки.

Вони розповіли, що в них вкрали велосипеди, які вони залишили біля під’їзду будинків без нагляду.

«Перевірку провели оперативники, які вирахували ймовірного підозрюваного, – прокоментував подію Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. – Ним виявився місцевий 28-річний житель, в якого під час проведення невідкладного обшуку і знайшли крадені двоколісні. За словами чоловіка, транспортні засоби крав ввечері і брав лише ті, що були залишені біля під’їздів будинку без нагляду. Потім сідав на них та їхав додому, які планував залишити собі».

Велосипеди правоохоронці вже повернули власницям.

А у відношенні чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.