Тетяна Головко: «У подальшому сміттєва криза Ромнам не страшна»

Для Ромен сміттєва проблема стояла вельми гостро кілька років поспіль. Ключова причина цього – брак техніки.

І ось днями КП «Комбінат комунальних підприємств» Роменської міської ради отримав довгоочікуваний презент – за кошти обласного бюджету йому придбано спецавтівку для перевезення твердих побутових відходів. Ключі від омріяного МАЗу керівнику комунального підприємства Олегу Стогнію особисто вручила заступник голови Сумської обласної ради Тетяна Головко, повідомляє офіційний сайт Сумської обласної ради.

«Роменці – активні й цілеспрямовані люди, які воліють розвивати рідне місто. У багатьох аспектах вони самотужки справляються з проблемами, що виникають, демонструючи не тільки власну господарську фаховість, а й безмежну любов до своєї малої батьківщини. Однак часом трапляється, що без підтримки не обійтися. Ось і в ситуації з катастрофічною нестачею сміттєвозів Ромни звернулися за допомогою до обласної ради. Розуміючи актуальність проблеми, депутатський корпус радо виділив необхідні кошти. Отож думаю, що у подальшому сміттєва криза Ромнам не страшна», – зауважила Тетяна Головко під час передачі документів на техніку.

У свою чергу, міський голова м. Ромни Сергій Салатун та директор КП «ККП» Олег Стогній запевнили, що довго чекати позитивного ефекту від такого подарунка містянам не доведеться, адже спецавто без зволікань вирушає на прибирання вулиць їхнього рідного міста.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.