Як у Бурині відзначатимуть 75 річницю з дня визволення Буринщини від фашистських загарбників

05 вересня 2018 року о 09 годині відбудеться покладання квітів до братських могил воїнів Другої світової війни на вулицях Шилівська і Чехова та на території колишнього насіннєвого заводу.

05 вересня 2018 року об 11 годині відбудеться тематичне засідання «круглого столу» у Буринському районному краєзнавчому музеї.

06 вересня 2018 року о 10 годині біля братських могил воїнів Другої світової війни поруч приміщення Будинку ради та об 11.00 годині біля братської могили воїнів Другої світової війни на плоші Привокзальній відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів.

До слова, 04-08 вересня 2018 року відбудуться урочистості в усіх населених пунктах району, у загальноосвітніх начальних закладах – уроки пам’яті, виховні години, науково-практичні конференції, у виставкових залах загальноосвітніх, районних та сільських бібліотеках - книжкові виставки, відкриті перегляди мемуарної та історичної літератури, документів та архівних матеріалів.

На світлині: центр міста Буринь.

Світлина Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.