У Бурині знову жахлива ДТП у центрі міста

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) на своїх сторінках зовсім недавно розповідав про жахіття в Бурині, коли під колесами автомобіля, яким керувала 70-річна буринчанка, загинув 4-річний хлопчик…

І ось нова ДТП в центрі міста. Тепер уже учасниками її стали водії легковика та мопеда.

У цій жахливій аварії водій мопеда отримав численні травми, а саме – закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани волосяної частини голови, забій правого кінцевого суглобу, забійна рана верхньої правої повіки, та госпіталізований до хірургічного відділення Буринської центральної районної лікарні.

Правоохоронці в рамках відкритого кримінального провадження встановлюють всі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

Поліцейські перевіряють учасників дорожньо-транспортної пригоди на наявність алкоголю в крові та призначили ряд експертиз.

Транспортні засоби вилучені і поміщенні на штрафний майданчик Буринського відділення поліції.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесне ушкодження потерпілому» Кримінального кодексу України, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.