11 липня 2018 року відбудеться десята сесія Буринської міської рад

Відповідно до розпорядження Буринського міського голови №71 – ОД від 10.07.2018 року «Про скликання десятої сесії міської ради сьомого скликання», десята сесія Буринської міської ради VІІ скликання відбудеться 11.07.2018 року о 14 год. 00 хв. у приміщенні Буринської міської ради.

На десяту сесію вносяться наступні питання:

  1. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради сьомого скликання від 20.02.2018 «Про затвердження структури комунального закладу Буринської міської ради «Буринська публічна централізована бібліотечна система».

  2. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про міський бюджет на 2018 рік».

  3. Про внесення змін до рішення міської ради сьомого скликання від 22.12.2017 «Про Програму економічного і соціального розвитку Буринської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2018 рік».

  4. Про затвердження Положення про порядок передачі виконавчим комітетом Буринської міської ради квартир (будинків), жилих приміщень у гуртожитках, які перебувають у комунальній власності Буринської міської об’єднаної територіальної громади, у власність громадян.

  5. Про внесення доповнення до рішення міської ради від 23.03.2018 «Про план діяльності Буринської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік».

  6. Про призначення Чугай О.М. на посаду директора комунальної установи Буринської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр».

Секретар міської ради В.М.Писаний

На світлині: центр міста Буринь 10 липня 2018 року.

Фото Івана Житника.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.