«Я маю право» у Бурині

У Бурині сьогодні, 2 квітня 2018 року, в рамках проведення Всеукраїнського проекту «Я маю право» відбувся «круглий стіл» за участю керівника апарату Буринської районної державної адміністрації Алли Гайдукової та предстанивків громадськості.

На ньому обговорені спільні заходи з працівниками Буринського бюро правової допомоги під час проведення проекту та плани роботи на ІІ квартал, а саме - спільні виїзди до сільських рад району, лекції в школах, прийоми громадян з головним спеціалістом з питань правового забезпечення апарату Буринської райдержадміністрації та керівниками структурних підрозділів, інформування населення про даний проект та роботу бюро правової допомоги.

А ще Марія Бондаренко, керівник Буринського бюро правової допомоги, розповіла про акцію «Подаруй дитині щасливу мить», яку проводить бюро, під час якої спеціалісти Буринського бюро правової допомоги зібрали необхідні речі немовлятам будинку дитини м. Суми та 31 березня 2018 року відвезли їх.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.