У Бурині поліцейські вилучили наркотиків на 20 тисяч гривень

Оперативники Буринського відділення поліції виявили 38-річного чоловіка, який вдома зберігав наркотики.

Під час обшуку його будинку поліцейські знайшли та вилучили майже півкілограму канабісу, вартість якого на «чорному ринку» селадає 20 тисяч гривень.

Інформація про одного з жителів міста, що може зберігати наркотики, надійшла до працівників сектору кримінальної поліції. Отримавши санкцію суду на обшук будинку, правоохоронці завітали додому до 38-річного жителя Бурині.

«Під час обшуку будинку, де мешкав підозрюваний разом з родиною, правоохоронці виявили два паперові згортки з подрібненими висушеними коноплями, які господар зберігав в купі брудного одягу, – зауважив Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. – Потім наркотики знайшли на його подвір’ї та в сараї. А біля сараю виявили ще кілька згортків з марихуаною та насінням конопель і два саморобні пристрої для її вживання. Всередині сараю господар зберігав поліетиленовий мішок з верхівками рослин конопель. І хоча він запевняє, що наркотики вживав виключно для власних потреб, які зірвав біля свого будинку, в поліції є припущення, що й готував на продаж, що сьогодні ретельно перевіряється ».

Наркотики працівники поліції вилучили та направили на дослідження до експертно-криміналістичного центру. Наразі поліцейські встановлюють зв’язки зловмисника та можливі канали збуту наркотиків.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Підозрюваному загрожує трирічне позбавлення волі, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.

Інтерне-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БІЖ) розповідав у розділі ПОДІЇ, що буринські поліцейські викрили автокрадія.

За словами затриманого, він проникав до салонів машин, розбивши скло дверцят.

А мопед викрав з гаража, пошкодивши дверний замок.

Всі свої «трофеї» чоловік планував продати, а на виручені гроші утримувати родину…

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.