На Сумщині під час розпиття спиртного 79-річний пенсіонер зарубав сокирою 84-річного кума

Посиденьки чоловіків за чаркою горілки завершились смертю для одного пенсіонера і кримінальним провадженням для іншого.

79-річний дід після розпиття спритних напоїв з 84-річним кумом … забив його сокирою на смерть.

У поліції пояснив, що він видався йому зловмисником, який проник до його будинку. Подія сталася в одному з сіл Тростянецького району. Про вбивство поліцію повідомив син загиблого чоловіка. Виїхавши за викликом, правоохоронці виявили тіло 84-річного чоловіка на підлозі в калюжі крові з рубленими ранами голови.

Господар будинку, він же кум загиблого, зізнався: смертельних ударів завдав саме він.

«Зі слів чоловіка того вечора він разом із кумом вживав спирті напої, – коментує Ігор Кісільов, т.в.о. начальника Тростянецького відділення поліції. – Потім пішов спати. Коли прокинувся серед ночі, в кімнаті побачив людину. Не впізнавши в ній свого кума та подумавши, що до оселі вдерся злодій, той вхопив сокиру. А на ранок своєму хрещенику повідомив, що його батько помер».

Свою провину чоловік визнав. Йому призначені ряд судово-медичних експертиз. За даним фактом в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років, повідомив Відділ комунікації поліції в Сумській області.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.