Буринь: вчитися ніколи не пізно…

Сьогодні, 05 липня 2018 року, для міського, сільських голів, секретарів рад Буринського району та спеціалістів виконавчого апарату районної ради проведено планове навчання, повідомив виконавчий апарат районної ради.

З інформацією на тему «Порядок формування документів у архівні справи в органах місцевого самоврядування» перед учасниками заходу виступила в.о. начальника архівного відділу районної державної адміністрації Вікторія Притика.

Про нове у законодавстві щодо питань соціального захисту населення розповіла присутнім начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Ірина Фінцева.

Темою виступу начальника Буринського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Андрія Сипка була здійснення діяльності у сфері вирощування сільськогосподарських культур щодо дотримання законодавства в частині використання пестицидів, агрохімікатів та інших засобів захисту рослин.

Головний спеціаліст з питань правового забезпечення апарату райдержадміністрації Альона Мощенко звернула увагу на долю неуспадкованих (непереоформлених) земельних часток (паїв) у випадку відсутності спадкоємців на них.

Заступник голови Буринської районної державної адміністрації Олексій Положій розповів присутнім про порядок взяття на баланс без господарських гідротехнічних споруд, організацію роботи робочої групи з питань врегулювання відносин щодо земель сільськогосподарського призначення державної та комунальної власності, надання інформації про стан використання природних ресурсів (земель, лісів, водних об’єктів, надр)державної та комунальної форм власності на території сільських рад.

Вів навчання та підбив його підсумки голова Буринської районної ради Євгеній Рябоконь.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.