День театру в Слободі

Однією із сторін національного виховання в нашому закладі є театралізована ігрова діяльність. Вона дає широкі можливості щодо творчих проявів дітей, які реалізовуються на заняттях гуртка лялькового театру «Веселка».

Під час цих занять малюки здобувають перші уроки артистизму, естетики, ази театрального мистецтва, перевтілення в образи.

Отже, 27 березня 2018 року, в Міжнародний День театру, для дітей всіх вікових груп працівники Слобідського дошкільного навчального заклад (ясла-садок) «СТРУМОЧОК» показали цікаву лялькову виставу за мотивами української народної казки «Пан Коцький».

На початку дійства керівник гуртка «Веселка» Підгайна О.О. ознайомила малят з поняттям «театр» та правила поведінки в ньому. Олена Олександрівна розповіла малюкам про різні види театру та театральної діяльності. Дітки ознайомились з поняттями – «афіша», «сцена», «декорації», «глядач», «актор».

У залі працювала «справжня» каса, де «юна» касир продавала «театральні квитки» глядачам, що розраховувались «справжніми» банкнотами.

Потім надали свої квитки «контролереві», та поспішили зайняти місця в «залі для глядачів».

І ось почалась вистава. Сцену прикрашали красиві декорації.

Лялькові актори були нпрочуд красиві, яскраві.

Діткам дуже сподобалась казочка про дивакуватого Пана Коцького, якого взяла під своє крило хитренька Лисичка-сестричка, що зуміла обдурити всю лісову братію.

Емоції від вистави залишились лише позитивні. Панувала атмосфера радості, піднесення, творчості.

Адже це не тільки професійне свято акторів, а це ще й свято багатьох глядачів та шанувальників, повідомив сайт sloboda-dnz.sumy.sch.in.ua

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.