Новини з Буринської СШ №1

Ніяка інша поведінка не дратує дорослих і не дезадаптує дітей, як агресивна. Агресивність виявляється в широкому діапазоні: від різких висловлювань до фізичних дій.

Останнім часом демонстративна поведінка у підлітків виявляється дедалі частіше.

Буденна свідомість фіксує збільшення конфліктів і фактів агресивної поведінки людей,коли дитина замість співчуття викликає загальне роздратування, агресію, навіть з боку дорослих.

Агресивні діти-це один із найбільш малокерованих і важких контингентів. Зараз, як ніколи важливо, вивчати причини агресивної поведінки юного покоління та запобігати подальшій деградації у відносинах між дитиною й оточенням.

Психологічною службою разом з класоводом 6-Б класу Положій Тетяною Миколаївною було проведено виховну годину на тему «Контроль агресивної поведінки».

Метою даного заходу було ознайомити учнів з наслідками агресивної поведінки та розвинути навички самоконтролю емоційної напруженості.

Тетяна Миколаївна провела з учнями виховну бесіду щодо наслідків агресивної поведінки, донесла , що дуже важливо класному колективу бути згуртованим ,що клас –це одна родина,відносини,в якій мають будуватися на взаєморозумінні та допомозі один одному.

Психологічною службою, в свою чергу, було проведено практичне заняття з використанням різних цікавих та повчальних вправ щодо подолання агресивних станів.

У процесі учні аналізували поняття агресивної поведінки, намагалися позбутися негативних емоцій та почуттів та вчилися поважати та розуміти одне одного.

Насамкінець заняття учні подякували за змістовний урок та гарно проведений час…

А у листопаді 2017 року учні школи брали участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп'ютерного мислення «Бебрас». Активних знавців зібралося 100 учасників.

Надійшли результати: відмінних - 24 учасники, добрих - 42, успішних - 34 учасники.

Всі вони отримали сертифікати та багато позитивних емоцій.

Про новини повідомила Світлана Моргулець на сторінці «БУРИНСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №1 імені В.М. КРАВЧЕНКА» в facebook

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.