На Буринщині додалася кількість хворих на коронавірус, і є вже другий смертельний випадок…

За даними Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України, за попередню добу Covid-19 підтвердили у 72 жителів (Суми – 54, Ромни – 2, Лебедин – 3, Білопільський район – 1, Буринський район – 1, Краснопільський район – 1, Кролевецький район – 2, Роменський район – 2, Сумський район – 5, Шосткинський район – 1).

Таким чином, станом на сьогодні, 24 вересня 2020 року, на Сумщині зафіксовано 3352 випадки захворювань на коронавірусну інфекцію.

За весь час пандемії на Сумщині було зафіксовано 58 летальних випадків, з них 3 – за минулу добу: Буринський район – 1, Охтирський район – 1, Суми – 1.

А від Covid-19 в області одужало 1515 хворих, з них за минулу добу – 72 (Суми – 38, Ромни – 7, Охтирка – 1, Лебедин – 7, Буринський ррайон – 6, Конотопський район – 2, Недригайлівський район – 2, Роменський райн – 8, Сумський район – 1).

За інформацією Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України, за весь час пандемії коронавірусу в Україні у м. Суми було зафіксовано 1943 випадки захворювання, у Сумському районі – 204, Білопільський район – 106, Буринський район – 19, смт Велика Писарівка – 3, м. Глухів – 29, Глухівський район – 21, м. Конотоп – 176, Конотопський район – 59, Краснопільський район – 34, Кролевецький район – 108, м. Лебедин – 57, Лебединський район – 3, смт Липова Долина – 1, Недригайлівський район – 79, м. Охтирка – 91, Охтирський район – 24, Путивльський район – 14, м. Ромни – 103, Роменський район – 55, Середино–Будський район – 36, Тростянецький район – 86, м. Шостка – 92, Шосткинський район – 4, Ямпільський район – 5.

До слова, в місті Буринь, не кажучи вже про населені пункти Буринського району, останнім часом жителі практично повністю перестали дотримуватися карантинних заходів.

Чи не від цього тут додаються майже щодня випадки захворювань на коронавірусну інфекцію?

На Буринщині вже другий летальний випадок, пов'язаний із коронавірусом. Про перший випадок БіЖ повідомляв у розділі МЕДИЦИНА.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.