Володимир Токар, голова Сумської обласної ради: «Завдяки вам створюються робочі місця, розвивається господарський комплекс області, наповнюються бюджети»

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар провів зустріч із представниками бізнесу, і вручив їм відзнаки Сумської обласної ради.

Він подякував підприємцям за впровадження сприятливого клімату для ведення підприємницької діяльності на теренах області.

Володимир Токар переконаний, що це призводить до збільшення інвестицій, як внутрішніх, так і зовнішніх: «На Сумщині завдяки вам створюються робочі місця, розвивається господарський комплекс області, наповнюються бюджети. Ви – рушійна сила економіки. Я бажаю всім підприємцям області успіху у веденні бізнесу, подоланні всіх бар’єрів, здоров’я і добробуту».

Після ділового спілкування Володимир Миколайович Токар вручив Почесну відзнаку Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною» ІІІ ступеня голові Ради підприємців при Сумський обласній державній адміністрації, голові правління громадської організації «Сумське обласне регіональне відділення Спілки підприємців, малих, середніх і приватизованих підприємств України» Борису Когану.

Почесну грамоту Сумської обласної ради отримав фізична особа-підприємець Павло Забайкін.

Грамотами обласної ради нагороджені економіст комунальної установи «Сумський обласний фонд підтримки підприємництва» Сумської обласної ради, фізична особа-підприємець Наталія Завгородня та бухгалтер комунальної установи «Сумський обласний фонд підтримки підприємництва» Сумської обласної ради, фізична особа-підприємець Людмила Бунаас.

Присутні подякували Володимиру Токарю за довіру, повідомив офіційний сайт Сумської обласної ради.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.