У Бурині ремонтується дорога державного значення Т-19-10 Конотоп-Буринь-Чумакове

Почали її ремонтувати 7 вересня 2020 року. Про це в розділі ЕКОНОМІКА детально розповідав інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ).

На сьогодні, 09 вересня 2020 року, на вулиці Незалежності, неподалік Привокзальної площі замінюються старі бордюри на нові.

На цій ділянці ремонт повинен бути зроблений на 560 метрах.

Нагадаємо, щоб ця дорога була включена в нинішньому році до державної програми «Велике будівництво» чимало зусиль доклав Максим Гузенко, депутат Верховної Ради України по мажоритарному округу №161 від політичної партії «Слуга народу», до складу якого входять і Буринщина, і місто Буринь.

Також чималий вклад в цю справу вніс і сільський голова с.Слобода Іван Рябоконь.

Зокрема, його звернення в різні відповідні інстанції принесли позитивний результат – ремонт дороги державного значення Т-19-10 Конотоп-Буринь-Чумакове набирає обертів…

Світлина Івана Житника.

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.