Магнітні бурі у вересні 2020 року

За прогнозами фахівців, незначні магнітні коливання можливі 18, 19, 23 та 24 вересня 2020 року.

А серйозні магнітні бурі передбачаються 29 та 30 вересня 2020 року. Магнітна буря почнеться вранці 29 вересня 2020 року з геомагнітних коливань середньої інтенсивності, а вже до 30 вересня 2020 року досягне свого піку.

Звісно, що посилену увагу на своє здоров’я треба звернути метеозалежним людям.

Однак її наслідки можуть відчути на собі навіть ті, хто раніше з легкістю переносив усі метеорологічні зміни.

Спеціалісти радять у ці дні носити з собою аптечку з найнеобхіднішими ліками.

Також слід уникати конфліктних ситуацій.

До речі, окрім загострення хронічних станів існує висока ймовірність безсоння. Для того, щоб поліпшити своє самопочуття, варто відмовитися від надмірного вживання цукру й алкоголю.

Людям, які перебувають у зоні ризику, краще в цей день віддати перевагу легким фізичним навантаженням і тонізуючим напоям – трав’яним чаям і воді з медом.

Світлина Юрія Середи.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.