«Пропозиція» бореться за всю владу громадам…

Сьогодні, 4 вересня 2020 року, проходив з'їзд нашої партії «Пропозиція», який щойно завершився.

«Вся влада громадам» – основний девіз партії.

Громада сама повинна вирішувати: ДЕ, КОЛИ та ЩО потрібно їй.

З'їзд пройшов в дружній, діловій та дійовій обстановці.

Лідер партії Борис Філатов знайшов саме ті слова, які торкнулися серця кожного делегата.

Побачила багато знайомих облич.

Нові враження, нові знайомства.

Сумську область представляли майже всі райони.

Від Буринщини теж були делегати – Наталія Кузнєцова-Віноградова, Олександр Даценко, Олександр Білоус та Валерій Віноградов.

Сумську делегацію на 6 позачерговому з’їзді очолював Владислав Луговий, голова Сумської обласної партійної організації політичної партії «Пропозиція».

…Владу – громадам!

І це нині – головне.

І це дуже важливо.

Бо ми, звичайні жителі громад, повинні будувати наше життя, розбудовувати громади Сумщини, і зокрема, й нашу Буринську ОТГ.

Наталія Кузнєцова-Віноградова, голова Буринської партійної організації «Пропозиція», член Національної спілки журналістів України.

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.