За попередніми даними на посаду голови Путивльської ОТГ перемагає Валерій Волков

На виборах у Путивльській ОТГ, які відбулися в неділю, 29 грудня 2019 року, віддали свій голос понад 46 % виборців. Ця об’єднана тергромада обирала собі голову та депутатів, передає Суспільне.

Наразі найбільше голосів у Валерія Волкова — 38%. Далі йде – Роман Якименко з 4,6 %, Михайло Биряк – 2,3% та Костянтин Гаврильчук – 0,6%.

Вибори голови та депутатів громади у Путивльській об’єднаній територіальній громаді відбувалися на 26 дільницях.

«Вибори розпочалися своєчасно, на 8 годину відкрилися всі дільниці. Взагалі у нас виборців на сьогодні 15 тисяч 888. Також у нас є ще й спецдільниця. Ця люди, які зараз лежать в лікарні, у день виборів, там теж працює комісія», – розповіла заступниця голови Путивльської міської виборчої комісії Надія Вісла.

Шість дільниць розташувались на території міста Путивль. Там мали проголосувати до двох тисяч людей.

Серед партій попередньо найбільше голосів отримала партія «Укроп» трохи більше 61 %, з різницею у піввідстока друге та третє місця займають партії «Опозиційна платформа – За життя» та «Слуга народу». За ними партія промисловців і підприємців України, «Батьківщина», «Наш край», «Європейська солідарність». Найменше набрала «Соціал-демократична партія».

Попередні результати виборів депутатів у Путивльській ОТГ

«Укроп» — 61, 3%

«Опозиційна платформа – За життя» — 11,03%

«Слуга народу» — 10,8%,

«Партія промисловців і підприємців України» – 9,2%

«Батьківщина» – 7,5%

«Наш край» — 4,9%

«Європейська солідарність» — 3,4

«Соціал-демократична партія» — 2,3%. «Вибори на Путивльщині пройшли спокійно, без порушень громадського порядку. Проте були у нас звернення від жителів Путивльщини, як вони вважали, про порушення. Всі вони були зареєстровані. По ним проводяться перевірка. Що це були за заяви? По-перше, був заявник, який повідомив, що на одній з виборчих дільниць в бюлетені надруковано прізвище кандидата із помилками. Були заяви про те, що на одній з дільниць чоловік проводить антиагітацію проти однієї партії і також було повідомлення проте, що людина, яка прийшла на виборчу дільницю проголосувати, тобто їй виборча комісія дала право проголосувати по свідоцтву про народження, оскільки в нього не було паспорту. Всі три заяви у на с зареєстровані і працівники поліції проводять перевірку», — повідомила начальниця відділу комінікацій Нацполіції Сумщини Ельвіра Біганова.

Окрім, Путивльської громади місцеві вибори 29 грудня відбулися у п’яти об’єднаних територіальних громадах України.


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.