Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 5085

Deprecated: The behavior of unparenthesized expressions containing both '.' and '+'/'-' will change in PHP 8: '+'/'-' will take a higher precedence in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/plugins/system/t3/includes/lessphp/less/less.php on line 7787

«Іnkadance» з Тернів знову на висоті

Про прекрасний танцювальний колектив Тернівської ДШМ «Іnkadance» на чолі з керівником Інною Козьменко, інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) уже неодноразово писав на своїх сторінках.

Наприкінці жовтня 2019 року йому виповнився тільки рік.

Та за цей рік колектив досяг значних переможних успіхів на різноманітних як обласних, так і всеукраїнських фестивалях-конкурсах.

І ось нова перемога танцювального колективу – чудовий виступ на Всеукраїнському марафоні хореографічного мистецтва, який завершився в Полтаві.

Про нього повідала Інна Козьменко, керівник танцювального колективу «Іnkadance», вчитель хореографії Тернівської дитячої школи мистецтв:

«Вітаю мій Inkadance із зайнятими трьома третіми і другим місцем, а також мою нову солісточку Кучеряву Богдану із зайнятим другим місцем у номінації соло, сучасний танець.

Ви мої розумниці, мої улюблені артисти, з кожним конкурсом ми стаємо сильнішими, оскільки змагаємося з більш високим рівнем підготовки учасниками...

Нам є до чого рости, і ми обов'язково з часом досягнемо чудових результатів.

Хочеться висловити величезну подяку Батькам за моральну та фінансову підтримку в усіх ситуаціях... за розуміння та довіру.

Діткам за те, що розумієте з півслова,з а Вашу працю та натхнення, за Ваше бажання працювати більше і краще.

Дякую Вам за те, що Ви зі мною і ми разом, за те, що я можу з гордістю сказати за кожного, що Ви мої....мій улюблений Inkadance».


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Останні новини


Notice: Undefined offset: 1 in /home/ivanzhyt/domains/ivanzhytnyk.com/public_html/libraries/quix/app/drivers/joomla/template.php on line 191

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.